Logo

Tape verwijderaarZoekt u naar een tape verwijderaar, waar u gebruik van kunt maken om bijvoorbeeld sierbiezen en resten van stickers te verwijderen? U kunt de tape hiermee moeiteloos verwijderen, zelfs wanneer sprake is geweest van stevig dubbelzijdig tape. De HPX tape verwijderaar kent een aantal verschillende toepassingen, u heeft de keuze uit een groot en een klein model. De tape verwijderaar kennen we ook wel als ‘tape and stripping remover’.

Tape verwijderaar klein
Art.nr.: ZCRE04
€ 11,20(excl. BTW)
InfoBestellen
Tape verwijderaar groot
Art.nr.: ZCRE07
€ 13,84(excl. BTW)
InfoBestellen

Toepassingen van een HPX tape verwijderaar

Uiteraard kunt u de tape verwijderaar op een aantal verschillende manieren toepassen, afhankelijk van de materialen die u gebruikte en de stickers of andere resten die u wilt verwijderen. Was er sprake van een stevige sticker of wellicht een sierbies? In dat geval kunt u gebruik maken van de tape verwijderaar om de resten te verwijderen, zodat u daar niets meer van terug zal zien. U kunt er daarnaast goed mee uit de voeten op het moment dat u dubbelzijdig tape gebruikte en er plakresten achter zijn gebleken. U zorgt er met tape verwijderaar voor dat u het geheel netjes kunt verwijderen.

Online tape verwijderaar bestellen

Wilt u online de HPX tape verwijderaar bestellen, zodat u daar zo snel mogelijk de beschikking over heeft? U betaalt een lage prijs en we zorgen ervoor dat we uw order zo vlot mogelijk verwerken. Vervolgens kunt u rekenen op een vlotte levering op uw adres, zodat u er meteen gebruik van kunt maken. Uiteraard gaat het om een HPX tape verwijderaar van goede kwaliteit, waarmee u ervoor kunt zorgen dat u tape en stickers op een eenvoudige wijze kunt verwijderen.