Logo

Burnus antistatische kunststofreinigerBurnus

Burnus antistatische kunststofreiniger Burnus antistatische kunststofreiniger Burnus antistatische kunststofreiniger
Prijs vanaf: € 3,80 (excl. BTW)
(€ 4,60 incl. BTW | Op voorraad )

Staffelprijzen

  • Afname: 1 - 11, prijs: € 8.14 p.st.
  • Afname: 12 - 23, prijs: € 4.07 p.st.
  • Afname: 24 - 47, prijs: € 4.01 p.st.
  • Afname: 48 - 95, prijs: € 3.90 p.st.
  • Afname: 96 - 143, prijs: € 3.85 p.st.
  • Afname: 144 en meer, prijs: € 3.80 p.st.

Burnus antistatische kunststofreiniger speciaal voor het reinigen van kunststof, plexiglas, glas, autolak en andere gladde oppervlaktes. Voor alle kunststof producten en huishoudelijke apparaten in de industrie, kantoren of prive. Bijvoorbeeld voor het reinigen van computers, dashboards, tuinmeubelen, beursstands, winkeldisplays, badkuipen, caravan en elektrische apparaten, beursstand materiaal, cd’s, kunststof baden en keukens.

Antistatisch effect

Burnus antistatische kunststofreiniger voorkomt elektrische lading en daardoor vermindert het aantrekken van stof. Hierdoor hoeft u veel minder vaak stof af te vegen.

Krasvrij reinigen

Het reinigen van grote oppervlaktes gebeurt door eerst met water alle grove vuil zoals zand te verwijderen. Zo voorkomt u dat wanneer u gaat reinigen met de burnus kunststofreiniger dat het vuil door de draaiende bewegingen krassen maakt. Gebruik ook geen schuursponsen of reinigingsdoekjes met harde vezels. Gebruik de speciale doek van Burnus of een doek die niet pluizig is. Reinig met een niet druipende poetsdoek in alle richtingen en laat gewoon drogen zodat er een antistatische film vormt.

Eigenschappen Burnus antistatische kunststofreiniger

60 mm
260
Burnus
KR-001
4000196801067
12
500 ml
Ja
Ja
Flacon

Reviews van Burnus antistatische kunststofreiniger

4 van 5 punten

Beoordeling van Arno Visser

Prima spul! Heb het gebruikt voor de kunststof delen van het interieur van mijn transporter bus. Eerder maakte ik altijd schoon met een nat microvezel doekje, werkt ook goed, maar binnen no-time zat alles weer onder stofdeeltjes. Na behandeling met de antistatische reiniger heb ik daar veel minder last van.

Schrijf een beoordeling over dit product en maak kans op een waardebon € 100,-

Waardering:
Toelichting:
Naam:
Email: