Logo

Schilderstape mildZoekt u naar afplak tape met milde hechting, die u eenvoudig online kunt bestellen? Het materiaal heeft een lage kleefkracht en is onder andere goed geschikt voor schildertoepassingen. Het materiaal is ca. 7 dagen UV-bestendig, waardoor u de afplak tape met milde hechting ook buiten kunt gebruiken.

Schilderstape mild 25 mm x 25 meter
Art.nr.: S-SR2525
€ 3,09(excl. BTW)
InfoBestellen
Schilderstape paars 25 mm
Art.nr.: S-SR2550
€ 5,23(excl. BTW)
InfoBestellen
Schilderstape mild 38 mm
Art.nr.: S-SR3850
€ 7,81(excl. BTW)
InfoBestellen
Schilderstape mild 50 mm
Art.nr.: S-SR5050
€ 9,91(excl. BTW)
InfoBestellen

Toepassingen van schilderstape met milde hechting

Werkt u met droge muren, behangpapier, verse verflagen of andere delicate ondergronden waarop het van belang is om de kleefkracht te beperken? U kunt dan gebruik maken van onze afplak tape met milde hechting, de safe remove Schilderstape is dan uitstekend geschikt. U kunt Schilderstape mild gebruiken voor diverse verschillende algemene schildertoepassingen, waarbij u een hoge kwaliteit met een lage kleefkracht wenst.

Online schilderstape met milde hechting bestellen

U kunt de Schilderstape met milde hechting eenvoudig online bestellen, u heeft de keuze uit 4 verschillende varianten. Zoekt u naar Schilderstape met milde hechting met een breedte van 25mm, 38mm of 50mm en een lengte van 25 meter of 50 meter? U kunt online uw keuze maken en direct bestellen.