Logo

SchilderstapeWilt u graag schilderstape kopen? HPX schilderstape is gemakkelijk aan te brengen en laat geen lijmresten achter. Schilders gebruiken HPX schilderstape graag, omdat deze eenvoudig te verwijderen is en voor scherpe lijnen in het schilderwerk zorgt.

Soorten schilderstape

Onze afplakband is verkrijgbaar voor verschillende toepassingen, elk met zijn eigen kleur zodat u direct weet welke tape u pakt. We onderscheiden de volgende kleuren: geel, blauw, paars en creme.

 

Toepassingen van HPX schilderstape

De tape is bijzonder geschikt voor het afplakken van ramen en kozijnen. Ideaal voor de professionele schilder. We hebben de tape in verschillende uitvoeringen. Wanneer u buiten schildert en u niet direct de tape kunt of wilt verwijderen, kunt u het beste blauwe tape kiezen. Deze is beter bestend tegen UV-straling dan geel of creme. Hierdoor is hij makkelijk te verwijderen zonder lijmresten achter te laten op de ondergrond. De papierlaag is geschikt voor traditionele verf als ook voor watergedragen lakken en grondverf.

Masking tape gold

Voor het perfect afplakken van een object, moet u kiezen voor masking tape gold. Extra dun, zodat de verf niet onder de tape kan komen. Ook heeft de tape extra scherpe randen voor het recht afplakken van scherpe randen.

Online schilderstape kopen

Als u veel schildert en afplakt is het verstandig om een grootverpakking te kopen. Dit scheelt in tijd, kosten en u grijpt minder vaak mis!

Adresgegevens
3871 MV Hoevelaken
088 - 256 00 03
info@hpxtape.nl


hpxtape.nl
Meer informatie
Over HPX Tape
Leveringsvoorwaarden
Privacy beleid
Contact

Onderdeel van World Online Shop
KvK nr.: 51620030
Betaalmogelijkheden
IDeal
Paypal
Mastercard
Visacard
Advies nodig?
Bel ons op 088-2560003
Of stuur onze klantenservice een email.

Gaffer tape zwart voor video studio
Schilderstape verwijderen
HPX Tape vindt u op:
betaal logo's

Op alle transacties zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing
Copyright 2009 - 2019 - hpxtape.nl - Onderdeel van World Online Shop