Logo

Antislip tapeZoekt u naar hoogwaardige antislip tape, waarmee u het uitglijden op gladde oppervlakken kunt voorkomen? U heeft de keuze uit verschillende modellen, die we eenvoudig online beschikbaar maken. U kunt zelf aangeven welk type antislip tape u wenst te ontvangen, geschikt voor thuisgebruik of industriële toepassingen.

Toepassingen van deze tape

U kunt de anti-slip tape op een aantal verschillende manieren toepassen. Wilt u er thuis of binnen een industriële omgeving voor zorgen dat u minder last heeft van een glad oppervlak? De antislip tape is goed bestand tegen bijvoorbeeld olie en water en heeft een goede kleefkracht. We kennen het product ook wel als safety grip, dat geschikt is voor zowel binnen als voor buiten.

Antislip tape 25 mm x 5 meter zwart
Art.nr.: SB2505
€ 4,89(excl. BTW)
InfoBestellen
Antislip tape 25 mm x 18 m zwart
Art.nr.: SB2518
€ 17,92(excl. BTW)
InfoBestellen
Antislip tape 25 mm x 18 m zwart/geel
Art.nr.: SY2518
€ 17,92(excl. BTW)
InfoBestellen
Antislip tape 50 mm x 18 m lang zwart
Art.nr.: SB5018
€ 33,89(excl. BTW)
InfoBestellen
Antislip tape 50 mm x 18 m zwart/geel
Art.nr.: SY5018
€ 33,89(excl. BTW)
InfoBestellen
Antislip pads 20 mm x 240 mm transparant
Art.nr.: AG2024
€ 5,92(excl. BTW)
InfoBestellen

Online tape bestellen

U kunt online eenvoudig de tape bestellen. We zorgen voor een vlotte verwerking van uw order, zodat u de tape snel in huis heeft.

Zoekt u naar hoogwaardige antislip tape, waarmee u het uitglijden op gladde oppervlakken kunt voorkomen? U heeft de keuze uit verschillende modellen, die we eenvoudig online beschikbaar maken. U kunt zelf aangeven welk type anti slip tape u wenst te ontvangen, geschikt voor thuisgebruik of industriële toepassingen.

Toepassingen van antislip pads

U kunt de anti slip pads op een aantal verschillende manieren toepassen. Wilt u er thuis of binnen een industriële omgeving voor zorgen dat u minder last heeft van een glad oppervlak? De anti slip pads zijn goed bestand tegen bijvoorbeeld olie en water en heeft een goede kleefkracht. We kennen het product ook wel als safety grip, dat geschikt is voor zowel binnen als voor buiten.

Online antislip pads bestellen

U kunt online eenvoudig de anti slip pads bestellen. We zorgen voor een vlotte verwerking van uw order, zodat u deze anti slip veiligheidstape snel in huis heeft.