Logo

Aluminium tapeZoekt u een rol aluminium tape, met een lengte van 50 meter? U kunt hier op verschillende manieren gebruik van maken, de tape is onder andere goed bestand tegen ouderdom en koude. U kunt met onze uitgebreide assortiment tapes rekenen op een zeer degelijke toepassing.

Aluminium tape 50 mm x 5 mtr
Art.nr.: ZC30
€ 3,48(excl. BTW)
InfoBestellen
Aluminium tape 50 mm
Art.nr.: AL5050
€ 7,34(excl. BTW)
InfoBestellen
Aluminium tape 75 mm
Art.nr.: AL7550
€ 10,97(excl. BTW)
InfoBestellen

Toepassingen van aluminium tape

Uiteraard zijn er met de tape op een rol van 50 meter verschillende toepassingen mogelijk. U kunt onder andere denken aan het repareren of afdichten van bijvoorbeeld metaal. Wilt u een tijdelijke of een permanente verkleving aanbrengen, die ook onder extreme omstandigheden stand zal houden? Dan is het verstandig om gebruik te maken van deze tape.

Online tape bestellen

Wilt u online de HPX tape bestellen? Het is voldoende om aan te geven hoeveel van de rollen u wenst te ontvangen. Bekijk daarnaast ook onze tape op een rol van 50 meter, beschikbaar in een breedte van 50mm of 75mm. U kunt op die manier eenvoudig een keuze maken uit de verschillende soorten tape en deze meteen online bestellen. Wij zorgen ervoor dat u er vlot de beschikking over heeft, zodat u de HPX tape kunt toepassen of u tijdig een extra rol achter de hand heeft.