Logo

Spiegel montage tapeZoekt u naar dubbelzijdige spiegel montage tape, die u kunt gebruiken om een spiegel, haak of kabelgoot te bevestigen? Er zijn verschillende toepassingen mogelijk, waarmee u zowel binnen als buiten uit de voeten kunt. Zorg ervoor dat u 65 cm2 gebruikt per kilo spiegelgewicht, zodat u met de spiegel montage tape voor een degelijke bevestiging kunt zorgen.

Dubbelzijdig spiegel tape 19 mm 5 meter
Art.nr.: DS1905
€ 3,27(excl. BTW)
InfoBestellen
Dubbelzijdig spiegel tape 19 mm
Art.nr.: DS1925
€ 11,37(excl. BTW)
InfoBestellen

Toepassingen van spiegel montage tape

We kennen spiegel montage tape ook wel als mirror mounting tape, dat uiteraard goed geschikt is voor de montage van spiegels. U kunt er zowel binnen als buiten gebruik van maken, bijvoorbeeld op glas, hout, metaal en een groot aantal kunststoffen. De spiegel montage tape heeft een breedte van 19 mm en is beschikbaar op een rol van 5 of 25 meter.

Dubbelzijdige spiegel montage tape bestellen

Wilt u de dubbelzijdige spiegel montage tape bestellen? Wij zorgen ervoor dat u hier zo vlot mogelijk de beschikking over heeft, zodat u er direct mee aan de slag kunt. Uiteraard betaalt u online een scherpe prijs, voor de spiegelmontage tape die hittebestendig is tot 120 graden Celsius.