Logo

Foam TapeOnze dubbelzijdige foam tape heeft een hoge kleefkracht en is geschikt voor een aantal verschillende toepassingen. De tape hecht onder andere goed op blanke lak en een groot aantal kunststoffen. Bovendien is de foam tape goed bestand tegen invloeden van het weer, waardoor u er ook buiten langdurig gebruik van kunt maken.

Toepassingen van deze foam tape

Benieuwd naar de toepassingen van foam tape? U kunt hiermee onder andere reclames, lijsten en profielen monteren. Daarnaast is de dubbelzijdige tape goed geschikt voor de montage van sierlijsten en emblemen, u kunt er op zowel metaal, glas als verschillende kunststoffen gebruik van maken. De foamtape is bestendig tegen oplosmiddel en staat ook wel bekend als een side moulding tape. De tape is zeer geschikt voor moeilijke ondergronden, omdat deze tape ook verkrijgbaar is in een dikte van 3 mm. De tape is zowel geschikt voor buiten als voor binnen gebruik (indoor en outdoor).

Online bestellen

Wilt u de foam tape online bestellen? We zorgen voor een vlotte verwerking van uw order, zodat u daar zo vlot mogelijk de beschikking over heeft. Uiteraard kunt u de dubbelzijdige foam tape veilig online afrekenen.