Logo

Acryl tape zwartWilt u HPX acryl tape kopen? U heeft de keuze uit verschillende varianten, altijd voorzien van een filmlaag en een lijmlaag. U kunt gebruik maken van de enkelzijdige acryl tape, of de dubbelzijdige acryl tape. Een enkelzijdige tape bevat aan één zijde een plakkende laag en maakt het mogelijk om twee overlappende materialen aan elkaar te plakken. Daarnaast kunt u online dubbelzijdige acryl tape bestellen. De acryl staat voor de belijming op de filmlaag, zodat u hiermee de mogelijkheid heeft om materialen te bevestigen of te monteren.

Dubbelzijdig acryl tape 6 mm
Art.nr.: HSA002
€ 7,25(excl. BTW)
InfoBestellen
Dubbelzijdig acryl tape 9 mm
Art.nr.: HSA003
€ 11,43(excl. BTW)
InfoBestellen
Dubbelzijdig acryl tape 12 mm
Art.nr.: HSA004
€ 15,70(excl. BTW)
InfoBestellen
Dubbelzijdig acryl tape 19 mm
Art.nr.: HSA005
€ 23,34(excl. BTW)
InfoBestellen
Dubbelzijdig acryl tape 25 mm
Art.nr.: HSA006
€ 25,48(excl. BTW)
InfoBestellen
Acryl tape dubbelzijdig 12 mm
Art.nr.: HSA024
€ 4,16(excl. BTW)
InfoBestellen
Acryl tape dubbelzijdig 19 mm
Art.nr.: HSA025
€ 4,97(excl. BTW)
InfoBestellen

Toepassingen van acryl tape

Acryl tape is onder andere goed geschikt voor het monteren van sierlijsten, emblemen en displays. De tape zorgt voor een goede hechting op metaal, glas en een groot aantal kunststoffen. Bovendien is de acryl tape oplosbestendig en valt het goed te corrigeren, voor een eenvoudig gebruik binnen verschillende toepassingen. 

Specifieke dubbelzijdige acryl tape bestellen

Uiteraard kunt u online de specifieke acryl tape bestellen die u nodig heeft. Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van 12mm of 19mm dubbelzijdige acryl tape, of bent u aan de andere kant op zoek naar acryl tape pads in antraciet? Verder vindt bij ons transparante acryl tape, zodat u online een keuze kunt maken uit ons assortiment HPX acryl tape.