Logo

Acryl tapeU heeft de keuze uit verschillende varianten, altijd voorzien van een filmlaag en een lijmlaag. U kunt gebruik maken van de enkelzijdige acryl tape, of de dubbelzijdige acryl tape. Een enkelzijdige tape bevat aan één zijde een plakkende laag en maakt het mogelijk om twee overlappende materialen aan elkaar te plakken. Daarnaast kunt u online dubbelzijdige acryl tape bestellen. De acryl staat voor de belijming op de filmlaag, zodat u hiermee de mogelijkheid heeft om materialen te bevestigen of te monteren.

Toepassingen van deze tape:

Deze tape is onder andere goed geschikt voor het monteren van sierlijsten, emblemen en displays. De tape zorgt voor een goede hechting op metaal, glas en een groot aantal kunststoffen. Bovendien is de tape oplosbestendig en valt het goed te corrigeren, voor een eenvoudig gebruik binnen verschillende toepassingen.

Specifieke dubbelzijdige tape bestellen

Uiteraard kunt u online de tape bestellen die u nodig heeft. Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van 12mm of 19mm dubbelzijdige tape, of bent u aan de andere kant op zoek naar tape pads in antraciet? Verder vindt bij ons transparante tape, zodat u online een keuze kunt maken uit ons assortiment HPX tape.

Toepassingen van acryl tape dubbelzijdig

Acryl tape is onder andere goed geschikt voor het monteren van sierlijsten, emblemen en displays. De tape zorgt voor een goede hechting op metaal, glas en een groot aantal kunststoffen. Bovendien is de acryl tape oplosbestendig en valt het goed te corrigeren, voor een eenvoudig gebruik binnen verschillende toepassingen.