Logo

Schilderstape verwijderen

Als je klaar bent met schilderen kun je de schilderstape verwijderen voordat de verf helemaal droog is. Het is belangrijk om dit op een goede manier te doen. Met deze tips verwijder je schilderstape gemakkelijk en snel:

Schilderstape voor buiten gebruik

De gewone gele of cremekleurig schilderstape dient zo snel mogelijk na het schilderen verwijdert te worden. Laat je deze een nacht zitten, dan heb je de kans dat de lijmlaag vast blijft zitten en je deze niet eenvoudig kunt lostrekken zonder de tape te scheuren. Bovendien dienen de lijmresten dan verwijdert te worden met bijvoorbeeld wasbenzine. Wil je de tape langer laten zitten, bijvoorbeeld om een tweede laag (grond)verf aan te brengen, dan kun je beter schilderstape blauw gebruiken die UV-bestendig is. Deze tape is nog prima te verwijderen na enkele dagen buiten gebruik.

Schildertape verwijderen

Schilderstape voor binnen gebruik verwijderen

Ook bij binnen gebruik dient schilderstape zo snel mogelijk na het schilderen verwijdert te worden. Hiermee voorkom je dat randjes opgedroogde verf niet rommelig worden doordat wellicht wat meetrekt met het verwijderen. Je kunt dit natuurlijk ook goed voorkomen door de ondergrond goed vetvrij te maken voor het schilderen en kwalitatief goede verf te gebruiken. Voor het werken op gevoelige ondergronden zoals fijn stucwerk of gefineerd hout kunt u het beste milde schilderstape gebruiken. Deze heeft een zeer milde kleefkracht en zal bij verwijderen de ondergrond niet beschadigen.

Schilderstape met lage kleefkracht:

Schilderstape met lage kleefkracht
Klik op de afbeelding om naar dit product te gaan.

Adresgegevens
3871 MV Hoevelaken
088 - 256 00 03
info@hpxtape.nl


hpxtape.nl
Meer informatie
Over HPX Tape
Leveringsvoorwaarden
Privacy beleid
Contact

Onderdeel van World Online Shop
KvK nr.: 51620030
Betaalmogelijkheden
IDeal
Paypal
Mastercard
Visacard
Advies nodig?
Bel ons op 088-2560003
Of stuur onze klantenservice een email.

Gaffer tape zwart voor video studio
Schilderstape verwijderen
HPX Tape vindt u op:
betaal logo's

Op alle transacties zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing
Copyright 2009 - 2019 - hpxtape.nl - Onderdeel van World Online Shop